Šperos.lt > Chemija > Maisto biochemija

Maisto biochemija

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.8
  (
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Fermentų tyrimas. Angliavandenių apykaitos procesų tyrimas. Tulžies tyrimai Kiekybinis chotesterino nustatymas kraujo serume. Riebalų kitimo produktų nustatymas Rūgštinių ir šarminių albuminatų susidarymas Kraujo krešėjimo tyrimas. Albuminų frakcijos išskyrimas. Jungiamųjų audinių tyrimai. Želatinos savybių nustatymas.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Laboratoriniai darbai
Kategorija:
Apimtis:

24 psl.

Lygis:

3 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Kauno Technologijos Universitetas

Failo tipas:

Microsoft Word 195.7 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą