Įkelti darbą
Šperos.lt
> Chemija
> Maisto medžiagos (3)
Maisto medžiagos (3)
9.6
(
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Maisto medžiagos. Baltymai. Baltymų kiekis kai kuriuose maisto produktuose. Riebalai. Vitaminai. Riebalų lydymosi temperatūra. Angliavandeniai. Maisto produktų cheminė sudėtis ir kaloringumas. Maitinimosi rėžimas. Adenozintrifosfaro rūgštis (ATP).
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Chemija
Apimtis:
9 psl.
Lygis:
11 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Vilniaus Martyno Mažvydo vidurinė mokykla
Failo tipas:
53.72 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Maisto medžiagos
Aminorūgštys ir baltymai
Baltymai, vitaminai, fermentai
Maisto prekės (2)
Miltiniai maisto produktai
Pienas. Cheminė sudėtis
Sviestas
Cheminė maisto tarša ir jos sukeliami sveikatos sutrikimai
Biochemija (4)
Baltymai (3)