Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Chemija>Organoleptinis kiaulienos kepsnio įvertinimas
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Organoleptinis kiaulienos kepsnio įvertinimas

  
 
 
123456
Aprašymas

Įvadas. Receptūra. Technologija. Organoleptinis įvertinimas. Paruošimas analizei. Maisto cheminės sudėties ir kaloringumo nustatymas. Išvados.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2007-04-04
DalykasChemijos analizė
KategorijaChemija
TipasAnalizės
Apimtis5 puslapiai 
Literatūros šaltiniai0
Dydis11.34 KB
AutoriusJurgita
Viso autoriaus darbų7 darbai
Metai2007 m
Klasė/kursas3
Mokytojas/Dėstytojaslektorė Danguolė Oželienė
Švietimo institucijaVilniaus kolegija
Failo pavadinimasMicrosoft Word chemijos savarankiskas darbas [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Analizės
  • 5 puslapiai 
  • Vilniaus kolegija / 3 Klasė/kursas
  • lektorė Danguolė Oželienė
  • 2007 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą