Įkelti darbą
Šperos.lt
> Chemija
> Organoleptinis kiaulienos kepsnio įvertinimas
Organoleptinis kiaulienos kepsnio įvertinimas
9.5
(
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Receptūra. Technologija. Organoleptinis įvertinimas. Paruošimas analizei. Maisto cheminės sudėties ir kaloringumo nustatymas. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Analizės
Kategorija:
Chemija
Apimtis:
5 psl.
Lygis:
3 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Vilniaus kolegija
Failo tipas:
11.34 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Verslo planas: kavinė "Aušra"
Verslo planas: kavinė - baras UAB "Svajonė"
Naujo produkto rėmimas, įvedant jį į rinką
Prekių priėmimas ir kontrolė