Duona

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.6
  (
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Pagrindinių duonos rūšių cheminė sudėtis. Duonos komponentų cheminės savybės ir pokyčiai maisto ruošimo metu. Alkoholinis rūgimas. Pienarūgštis rūgimas. Duonos pokyčiai laikymo metu. Duonos sudedamųjų elementų apykaita. žmogaus organizme ir jų svarba žmogaus organizmui. Išvados. Darbas iliustruotas paveikslėliais.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

14 psl.

Lygis:

0 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Kauno kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 137.89 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą