Šperos.lt > Chemija > Obuoliai (2)

Obuoliai (2)

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.5
  (
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Obuolių cheminė sudėtis. Produkto komponentų cheminės savybės. Vanduo. Mineralinės medžiagos. Angliavandeniai. Vitaminų savybės. Rūgštys. Lipidai. Antociandų, fitocidų, polifenolų savybės. Komponentų pokyčiai laikymo metu. Vanduo. Baltymai. Vitaminai. Angliavandeniai. Kitų medžiagų kitimas. Produkto virškinimas žmogaus organizme. Virškinimas. Virškinimas burnoje ir skrandyje. Virškinimas žarnyne. Obuolių nauda ir žala žmogaus organizmui. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

14 psl.

Lygis:

1 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Kauno kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 33.43 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą