Įkelti darbą
Šperos.lt
> Chemija
> Pieno, mėsos ir augalinės kilmės maisto produktų mineralinės sudėties savitumas
Pieno, mėsos ir augalinės kilmės maisto produktų mineralinės sudėties savitumas
9.8
(
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Mineralinės medžiagos. Kalcio homeostazė. Fosforas. Magnis. Kalis. Natris. Chloras. Valgomoji druska, NaCl. Geležis. Varis. Kobaltas. Cinkas. Manganas. Selenas. Chromas. Jodas. Fluoras. Siera. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Chemija
Apimtis:
21 psl.
Lygis:
3 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Marijampolės kolegija
Failo tipas:
35.92 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Raugintų pasukų kokybės vertinimas
Graikijos kultūra
Desertiniai pieno produktai; Jų sudėtis, maistinė vertė, kokybės rodikliai, laikymo ir techninės sąlygos (standartai)
Maisto pramonė (2)
Šaldymo ūkis
Dietinio maitinimo pagrindai
Fotosintezė