Šperos.lt > Chemija > Pieno, mėsos ir augalinės kilmės maisto produktų mineralinės sudėties savitumas

Pieno, mėsos ir augalinės kilmės maisto produktų mineralinės sudėties savitumas

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.8
  (
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Mineralinės medžiagos. Kalcio homeostazė. Fosforas. Magnis. Kalis. Natris. Chloras. Valgomoji druska, NaCl. Geležis. Varis. Kobaltas. Cinkas. Manganas. Selenas. Chromas. Jodas. Fluoras. Siera. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

21 psl.

Lygis:

3 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Marijampolės kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 35.92 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą