Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Chemija>Maisto komponentų kitimas terminio poveikio metu ir įtaka žmogaus organizmui
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Maisto komponentų kitimas terminio poveikio metu ir įtaka žmogaus organizmui

  
 
 
12345
Aprašymas

Pagrindinių maisto komponentų (baltymų, riebalų, angliavandenių) kitimas terminio poveikio metu. Susidariusių produktų įtaka žmogaus organizmui. Įvadas. Angliavandeniai. Angliavandenių pokyčiai terminio apdorojimo metu. Riebalai. Riebalų pokyčiai terminio apdorojimo metu. Baltymai. Baltymų pokyčiai terminio apdorojimo metu.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2008-10-16
DalykasChemijos namų darbas
KategorijaChemija
TipasNamų darbai
Apimtis7 puslapiai 
Literatūros šaltiniai3 (šaltiniai yra cituojami)
Dydis14.19 KB
AutoriusDaiva
Viso autoriaus darbų2 darbai
Metai2007 m
Klasė/kursas4
Mokytojas/DėstytojasI. Šostakienė
Švietimo institucijaKauno kolegija
FakultetasTechnologijų fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Pagrindiniu maisto komponentu (baltymu riebalu angliavandeniu) kitimas terminio poveikio metu. Susidariusiu produktu itaka zmogaus organizmui [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Namų darbai
  • 7 puslapiai 
  • Kauno kolegija / 4 Klasė/kursas
  • I. Šostakienė
  • 2007 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą