Šperos.lt > Chemija > Maisto komponentų kitimas terminio poveikio metu ir įtaka žmogaus organizmui

Maisto komponentų kitimas terminio poveikio metu ir įtaka žmogaus organizmui

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.9
  (
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Pagrindinių maisto komponentų (baltymų, riebalų, angliavandenių) kitimas terminio poveikio metu. Susidariusių produktų įtaka žmogaus organizmui. Įvadas. Angliavandeniai. Angliavandenių pokyčiai terminio apdorojimo metu. Riebalai. Riebalų pokyčiai terminio apdorojimo metu. Baltymai. Baltymų pokyčiai terminio apdorojimo metu.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Namų darbai
Kategorija:
Apimtis:

7 psl.

Lygis:

4 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Kauno kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 14.19 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą