Kava (3)

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.6
  (
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Kavos cheminė sudėtis. Kavos elementų cheminės savybės. Komponentų pokyčiai laikymo metu. Produkto virškinimas žmogaus organizme. Riebalų skilimas virškinimo procese. Angliavandenių skilimas virškinimo procese. Baltymų skilimas virškinimo procese. Kofeino poveikis žmogaus organizmui. Kavos nauda ir žala. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

11 psl.

Lygis:

1 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Kauno kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 16.05 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą