Šperos.lt > Chemija > Maisto medžiagos (3)

Maisto medžiagos (3)

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.6
  (
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Maisto medžiagos. Baltymai. Baltymų kiekis kai kuriuose maisto produktuose. Riebalai. Vitaminai. Riebalų lydymosi temperatūra. Angliavandeniai. Maisto produktų cheminė sudėtis ir kaloringumas. Maitinimosi rėžimas. Adenozintrifosfaro rūgštis (ATP).
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

9 psl.

Lygis:

11 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Vilniaus Martyno Mažvydo vidurinė mokykla

Failo tipas:

Microsoft Word 53.72 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą