Sviestas

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.6
  (
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Sviesto cheminė sudėtis. Sviesto komponentų cheminės savybės. Baltymai. Riebalai. Angliavandeniai. Sviesto komponentų pokyčiai laikymo metu. Baltymų pokyčiai laikymo metu. Riebalų pokyčiai laikymo metu. Angliavandenių pokyčiai laikymo metu. Sviesto virškinimas žmogaus organizme. Baltymų skilimas virškinimo procese. Riebalų skilimas virškinimo procese. Angliavandenių skilimas virškinimo procese. Sviesto svarba. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

7 psl.

Lygis:

0 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Kauno kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 14.41 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą