Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Chemija>Maisto biochemija
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Maisto biochemija

  
 
 
12345678910111213141516171819202122
Aprašymas

Fermentų tyrimas. Angliavandenių apykaitos procesų tyrimas. Tulžies tyrimai Kiekybinis chotesterino nustatymas kraujo serume. Riebalų kitimo produktų nustatymas Rūgštinių ir šarminių albuminatų susidarymas Kraujo krešėjimo tyrimas. Albuminų frakcijos išskyrimas. Jungiamųjų audinių tyrimai. Želatinos savybių nustatymas.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2005-11-12
DalykasChemijos laboratorinis darbas
KategorijaChemija
TipasLaboratoriniai darbai
Apimtis24 puslapiai 
Literatūros šaltiniai0
Dydis195.7 KB
AutoriusVirga
Viso autoriaus darbų8 darbai
Metai2005 m
Klasė/kursas3
Mokytojas/Dėstytojasdoc. Kublickas
Švietimo institucijaKauno Technologijos Universitetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word biochemijos laborai [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Laboratoriniai darbai
  • 24 puslapiai 
  • Kauno Technologijos Universitetas / 3 Klasė/kursas
  • doc. Kublickas
  • 2005 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą